followers

Sunday, March 20, 2011

perfect two part II

video

haha.ni la sebab nya aku buat part I. video ni dibuat khas oleh sahabat aku, nasuha untuk enche boyfie die, nando. aku pon tataw sebab apa die buat.tau tau die tengah usaha buat mende alah ni. aku just sokong dengan meminjamkan props je. kahkah. kasut yang comel tuh hak milik aku okay. tak caye tengok sini haha. same tak kasut tuh. memang kasut aku okay. haha.

komen aku sebagai sahabat : video ni tersangatlah chomey sebab nasuha ni usaha sungguh sungguh nak buat.dua hari die buat video ni. haa, muka suha masam gile. bile aku cakap die kata sebab malu. die takleh nak senyum. haha. pape jela. btw, video ni dibuat untuk menunjukkan sayang kepada nando.yeke? haha.suha, poyo gile kau. *okay.yang ni mesti aku kene lempang oleh beliau.

die pesan kat aku suruh tulis yang comel comel je tapi ahh malas la. haha.. pape pon aku harap suha nando akan kekal sampai akhir hayat. aminn. hehe. korang komen la sal video ni. aku tolong pomote je. sekian

6 comments:

  1. iranie!!!
    ko mmg nak mati ea hebohkan sal kasot 2??
    malu la...
    hahaha

    anyway...
    tengkiu sayang~
    huuu
    : sueha~

    ReplyDelete
  2. @sueha: haha..u r most welcome dear:)

    ReplyDelete
  3. comel2..heheheh,done follow ur blog

    http://jaa64.blogspot.com/2011/03/video-kahwin-pertama-yang-aku-edit.html

    ReplyDelete
  4. haha..suha! ko tiru clip vdeo lam blog aku ke hah??!

    ReplyDelete