followers

Friday, April 8, 2011

"CONTEST : Leen & Kyerull || Janggut vs Muncung"

contest untuk april kali nih. walaupon xpenah menang apa apa contest. tapi sokay. aku tak kesah pon. hehe. apa yang membuatkan aku tergerak hati nak join ialah : tarikh tutup die jatuh kepada tarikh birthday aku! hehe. hopefully tuah hari jadi dapat la ea.. hehe:)



 

ni la die banner contest tuh. muahaha. secocok lah kamu! haha.

kita terus ke syaratsyarat penyertaan okay :

satu : follow blog cik leen. (done) *rasa macham dah follow lama dah.

dua : letak tajuk entry (done jugak)

tiga : letak banner (lagilah done)

empat : letak gambar janggut atau muncung.err. jap.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
okay jumpa dah!

muncung taknak kalah^_^

lima : buat ayat paling kreatif nak amek hati judges.

 gambar ni masa hati bengkak lepas kene marah ngn cikgu ajar kereta. so memang patot menang la kan?? haha. so so muncung sape paling muncung hah? kepada akak leen, jangan marah ea. hehe. saya kan adik junior yang chomell gitu. haha. *ayat bodek je nih erm. ayat kreatif macham mana? serius taktaw nak tulis apa. yang pasti ni jela gambar yang paling muncong bukan setakat gantung hanger dah, boleh buat gantung frame gambar dah haih.

mulut muncong mintak pelempang hidung dompot tak macham cik kyerull kita kening tebal nak bersambung serta berkerut sejuta mata besar malahan bulu mata tebal panjang pulak tuh tahi lalat bawah hidung macham manees sangat pipi temokk jerawat kat hidung buat kenduri kendara tudung mesti nak dotdot sebab kita ni cik dotdot kan tapi still takleh lawan cik leen kita la:) *sila baca dengan satu nafas sahaja.

enam : link kan entry ni kat entry sini (done dah)

tu sahaja untuk hari ni. kepada kak leen dan kyerull korang lah yang paling chomel hensem tersangat kat muka bumi ni. hehehe :)


 

6 comments:

  1. ceittt.. nak kutuk lah tu kan??? haha

    ReplyDelete
  2. hahahaa. terima kasih sudi juin sygg..
    memang terbaekkkkk ;P

    ReplyDelete
  3. haha..amek nak muncong betul kann..hehe

    ReplyDelete
  4. sentap mak tengok gambar tu nakkk.

    ReplyDelete