followers

Friday, July 29, 2011

saya SAYANG harimau malaya

ohh. lambat kan? tak kesah lah. semalam tepat pukul 8.30 malam aku dah terpacak kat depan tv. bukan sahaja datang dengan semangat tapi dengan baju jersey jugak aww. haha. tetibe aku tengok player kita pakai baju biru pulak. aku ada baju kuning je. ahh. janji harimau. tambah lagi. aku siap tukau DP kt fb yang mana aku tak penah tukau sebab plan tukau DP 2 tahun sekali je. tapi demi skuad tanah air terchenta aku tukau la DP aku demi tunjuk semangat aku. 

memang bising gila hostel aku dengan suara aku dengan membe. yelah. macam kau taktaw bila perempuan yang tengok bola. macam terer sangat pasal bola kan memaseng. kenapa tu kenapa gini. asal kau bagi bola kt singapore tuh. asal ni asal tu. macammacam lah. perempuan lah katakan. bila APEK buat muka comey gila masa singapore dapat free kick tuh. alahai, caer memaseng kau tahu. haha. marah la elia lepas ni. sorry lah tak sengaja. dah tu keeper singapore yang macam amer raja lawak tu memang menyakitkan hati aku. rasa nak sepuk je muka beliau sampai bersepai. tu belum playerplayer diorang yang lain tuh. kerja berlakon tak sudahsudah. tak profesional langsung. memang tak berkat la kemenangan lu all tuh.

ahh. malas lah nak cerita pasal singaPURAPURA tuh. menyakitkan hati aku je. siap menangis taw HM kalah. aku nak upload gambar malam tadi pun sensored sangat tak sesuai untuk tontonan umum. so ni je la aku nak show off. ahha

baru lepas maen BOLA jaring :)

2 comments:

  1. haah la..aku lpe lak yang ko dah lame x tuka DP..

    ReplyDelete
  2. 2tahun sekali baru tukau DP. haha

    ReplyDelete