followers

Sunday, October 10, 2010

aku punyer pasal lah


manchester united.haha.ape tuh.kelab bola.bola ape?haha.kepada pompuan, memang ramai yang tataw satu ape pon.ade yang taw pon sebab player dy hensemhamsat r.oke.tu dulu je tym kegemilangan beckham ngn ronaldo.tapi tak dah sekarang.haha.disebabkan pompuan jenis yang macam neh la,sesape minat manu(singkatan kepada manchester united), guysguys mesti pikir sebab  minat sebab hensem.yela, mane tak nye,bile tanye knl sape lam manu? cristiano ronaldo bin ferguson.memang la.ronaldo magkuk tuh dah xde tp still sebut dy player manu lagi.apedehal.adeih.sebagai fans manu neh,aku geram gak bile kne tuduh macam itu.panas jugak hati.haha.tapi bile orang tanya aku minat sape,,haha..of course la cik abang botak wayne rooney kita.hahahamase tuh,ramai gak la shock terkejut saket jantung sebab aku syok kat player yang huduh muduh tersebut.haha.jap.


haha.padan muke sape ta minat dy neh.tgk la muke dy.haha.aku suke stail dy maen walaupon dy neh terpalingsangatlah bekeng a.k.a bengis.haha.mate dy lawa giler n muke dy pure british.haha.stop sal dy. 


ramai ingat aku pon same cam gurls yang laen.minat sebab hensem.baek aku minat arsengal arsenal macam tuh sebab arsenal lagi ramai players hamsat r.nasri pon comey gak.haha.oke. ta de kne mengene pon.haha.chelsea pon ade tapi tetap ta suke chelsial chelsea!haha.liverfool liverpool pon ade gak yang hensem kot.haha..sorymory kawankawan.ngee~ramai gak nk test aku bile cakap suke manu neh.haha.mesti akan tanye sape lagi players manu.tahpape nyer soalan la.senang je aku jawab.ahha.bile dah jawab.ternganga masengmaseng.tutup mulut tuh.yer aku kenal semua player manu.cuma sekarang dah ta leh tgk game dy.yela.kt cni ta de astro la sayang oi.

contohnye, aku kenal nani,scholes,berbatov,vidic,ferdinand,brown,van der sar,gigs,owen,neville,oshea,park ji sun,rafael,fletcher,corry ngn jonny evans,macheda,gibson,and paling aku tawu,,sir alex ferguson lah.haha.yang laen tuh aku xigt dah.haha.sorymory again.ngee~


ye aku ngaku.aku start minat pon sebab david beckham yang superdupertriple hensem giler vavi terer plak tuh.haha.tapi aku minat dy bukan sebab hensem jer.satil stail dy maen n corner kick dy memang gempak abes cun melecun giler.haha.start drpd tulah,aku minat manu sampai sekarang dan takkan berpaling lagi.hahaha.tambahan lagi,bapak aku pon mempunyai minat yang sama dan beliau lah yang banyak membantu aku lam meminati dunia manu neh.ahhha.yela.ariari nak tgk game bola jer.ta lepas nk tgk cte laen.terpakse la tgk manu lawan.lastlast terbit la rase cinta kepada manu.haha.da knl sorangsorang players manu neh.rase sgt best bile tgk.ahaha.siap pernah nanges tgk game manu.mane taknye.dah minit tambahan,boleh lak pihak lawan bg gol seri.cam siotttt!haha.yang palingtersangat happy kan aku ialah bile menang and barubaru neh,aku predict game malam tuh berbatov wat hatrik(tiga kali berturutturut sumbat gol lam satu game) and sumpa! mende tuh terjadi kot! giler bangge siott. n sekarang berbatov da jadi player of the month.haha.bestbest.





ni lak pic koleksi aku yang aku bawak g hostel.haha.mafla ke shawl ke hape tuh gift from my brother,iman.tens sayang.hehehe.sedang mengumpul lagi.barangbarang laen ade kt umah la.haha.
papehal memang xminat team laen tp still tgk gak la bg mngutuk membe laen.muahaha.walaupon asyek seri dan hampir kalah,,i'm still your fans! bilemane menang or kalah pon,red devils still in my heart.oke.go manu!go!

ni ade cendermate untok diri sendiri.haha.nak tgk pon boleh.haha.



omg!omg!omg!subhanallah.hensem kan beliau>adeih.taktahan dowh.haha.
kepada sesape yang menyampah kt manu tuh jgn la terase ngn ape yang diperkatekan oleh aku terhadap teamteam yang korang sokong tuh.sebab mnde yang same gak korang kutuk manu kan.haha.fair kan.? tawu dah.lalalala.malam hampir tua.so,nak tido dulu.sok nak jenjalan.tata.:)nunyte..

4 comments:

  1. gua still minat hero lama MU.
    Eric Cantona.

    First captain yang datang dari luar UK.

    ReplyDelete
  2. haha.bagus.maknenye.minta manu jgk la kan.haha

    ReplyDelete