followers

Tuesday, February 8, 2011

aku dia dan vintage

mesti cam pelik an asal la tajuk arini cam pelik je.. haha.. aku join contest lagi!! haha.. rajin kan?? baik cakap rajin!! panggggg..kene sedass backhand dari abah! haha.. okay la..nak taw dapat mane? ni ha.. picit sini haha.. aku pon men blogwalking je and cam berminat.. haha.. tapi an..aku suruh la empunye blog ni tolong buatkan untuk aku tapi beliau ugut taknak kasi hadiah kalau menang.. alahai.. okay okay la..buat la.. aku dah buat dah.. takpe takpe..nanti menang tamo share hadiah.. takpe..

oh ye..lupe nak cakap sket sal contest ni.. kene letak gambar kite yang telah di edit oldskul punya.. betulbetul vintage punya.. and the most important wajib original! tamo cetak rompak okay?

 dan hendaklah meletakkan gambar original sekali.

aku nak warning dulu jangan gelak tengok aku edit gambar.. sumpah tak pandai tapi nak cuba nasib je.. kire ade usaha lebih la kan? enche kamal kom tolong la amek perhatian aku dah berusaha sedaya upaya dah ni..hahaha..dush..penumbok sekali..ko kipas budak tuh kenape??

nah.. amek la..
boleh la kan??
ni original okay!!
sebenarnya aku nak mempertaruhkan dua gambar..haha..boleh la kan??

nah lagi satu..hehe

mempertaruhkan gambar headerku..

amacam..aku takdela seterer orang lain lam edit edit ni..
semua dijemput join contest ni..hadiah die superb babe!! sumpah.. haha.. jom rara ramai ramai jom!!
once again picit sini kalau nak join okay?

4 comments:

  1. hehe tenkiu dotdot~~~ ;)
    wohho beatle n vespa!
    gudlak okey ^^

    ReplyDelete
  2. haha, ,suh la aku lain kali. .aish...haha

    ReplyDelete
  3. hehe, comel2.
    gud vintage darl

    ReplyDelete
  4. @kamal kom: haha,.mntk mntk mng..aminn..haha
    @akeep:ko buat la babe...
    @fiq:takdela..bese je..tak pandai lorh..

    ReplyDelete