followers

Thursday, February 3, 2011

menitis air mata

harini saya terpaksa tengok kawan kawan yang lain beransur pulang.. sedeyh betul tengok diorang balik sedangkan aku?? tak mampu.. tiket saya esok pagi..itupon pukul 10 pagi.. disebabkan sekarang keadaan di johor sangat darurat dengan banjir.. saya pon call la pihak CEPAT EKSPRESS yang sangat lembab tu untuk dapatkan kepastian.. tibe tibe, mereka berkata bahawa perjalanan ke temerloh dibatalkan.. s**t!! lambat betul la..da pukul 8malam..mane nak ade tiket lain dah..adoyai..sakit tol hati ni.. terus termenitis air mata saya.. berguguran di pipiku.. bile mntk tiket ke kuantan pulak.. dah abes..hanya ade satu itupon tak boleh beli malam ni.. kene berebut pepagi esok la.. masyaallah..beratnye dugaan nak balik raye cine ni.. sabar jela.. nak nak mase tengah sedeh tu,,enche awal ashaari saya call..so dia kene dengar jela saya nanges..haha.. sorry awak ^_^ abah pulak sangat risau and buat keputusan andaikata saya tak lepas balik ke kuantan esok,,saya dikehendaki amek tiket ke kuala lumpur and beliau amek kat sana je.. tengs abah.. ^_^

 and bile malam sikit,, enche awal ashaari saya buat sesuatu yang sangat sweet kat blog dia.. tak sangka, kitorang selalu gaduh.. tapi sebenarnye dia tak macam yang disangka..bole tahan la sweet nye..haha.. padan muka awak.. and sebagai balasan.. ye,awak tak tinted pon, tak gemok jugak, pendek pon tak..cuma rendang je..hahaha.. okay..awak tinggi sikit je dari saya..hahaha.. saya pon xde niat nak kutuk awak tu..tapi awak la start dulu.. naseb la..kire saya dah baek dah ni tak ejek yang jahat jahat sangat..hahaha..  sangat touching and termenitis jugak air mata saya..  so,,awk lagi jahat giler!!!! dah la suke tipu!!!

btw,,sebagai balas dendam saya yang belum terlunas sejak sekian lama,, 


haha..nila org yang paling gemuk kat dunia.. perasan tinggi.. dah la busuk bau lori SAMPAH! lalalalala~
erk..blog die sume taw an?? try tgk jela kt blog dia.. pomote ni.. enche awal,, saya tolong pomote belog awk ni..mesti ada komisen!!! ahahahaha..

p/s: tengs ye awak!!

9 comments:

  1. wahwah. tetibe rasa terharu la pulak! hehhe tengs

    ReplyDelete
  2. haha..yeke?? awk lg la tengs sgt..hehe

    ReplyDelete
  3. HAHA, sekarang nak tanye?
    Ade pape ke ha? :DD

    ReplyDelete
  4. alahai kamu berdua nie....
    sorg scha alyahya...sorg ag awal ashaari...
    ish3~
    sweeettttnye la......hahahahahaha

    ReplyDelete
  5. sweetnyaaaa.sama-sama comel.
    hehe:)

    ReplyDelete
  6. @mr.swift: haha..err..tah la..haha..no komen..
    @helmi: ape yang kesian?? huhu..pelbagai masalah?? hehe
    @tot tot: sweet ke?? takpon..haha
    @ana:saya je comey..die tak comey!! haha
    @kayangan: sweet ea??? sape pling sweet?? haha

    ReplyDelete
  7. paling sweet??? xde plaing di sini..semua sederhana ajer...huhuhu

    ReplyDelete