followers

Tuesday, January 25, 2011

girl only^_^

salam semua!
 balik je dari kolej terus on lappy and bukak blog.. 
igt nak buat entry baru tapi xde idea..huhu
so jari jari merewang bukak blog orang laen and 
BLOGWALKING! hehe..
lepas tu sambilsambil bukak facebook la ape lagi an.. 
tengok feymes tak aku hari ni haha...
bile bukak profile dapat satu tag..
so,,da nak buang masa sangat tgk jela..


ni la one of my frenz yang tagged aku sal vid pakai shawl kat facebook....
 oh em gee!! 
chomey sangat this gurl..
tertarik ngn die pakai shawl papepon comey.. 
after tgk vid ni,, aku n membemembe try la style yang diajar ni 
tapi macam besela.. 
muka da tak chantek tetap tak chantek an??
 sobsob..TT____TT 
sejurus kemudian jari aku menggatal lagi bukak youtube tgk video video laen cara pakai shawl yang menarek..
okayla..suke gak tgk..setakat tgk je mampu an? 
nak pakai tak chantek..
pangggg..kene sedass sebab kononkonon low profile..
 bersyukur jela..hehe :))
tapi ade jugak video yang mengarut..
 btw entry kali ni nak letak video yang aku berkenan tengok.. 
chomey okay!! hehe

nah kau!!


dan nah lagi!! 
tapi kali ni orang laen,
gurl ni pon chomey taw.. 
maneeesss sangat!! 
i loike okay^_*


ni ade lagi satu!!! hehe..


sekian..
cubalah kalau suka!! 
cikdotdot tak dapat pakai la :(

4 comments:

  1. nape xsebut name sy huh??
    penat panjatpanjat katil..
    hahak

    ReplyDelete
  2. haha..sorry la dear nasueha!! len kali okay:) haahaha

    ReplyDelete