followers

Thursday, January 6, 2011

mereka yang ku sayang..


aku anak sulung..mempunyai tiga beradik.. dan aku juga ade ramai kawan.. hari ni nk bercerita tentang mereka yang merupakan sahabat dunia akhiratku ibarat adik beradik aku sendiri.. aku sayang mereka.. sumpah.. walaupon sekarang jarang berjumpa, jarang contact tapi iktan persahabatan tu masih utuh dan teguh lagi.. kami kenal mereka sejak tingkatan satu sehinggalah sekarang dan selamanya..
insyaallah.. 

cuti semester baru ni,,hari ahad yang terakhir sebelum aku menjejakkan kaki di bumi muar,,aku berkesempatan berjumpa mereka lagi.. walaupon pertemuan yang dirancang last minit tu sekejap je tapi cukup bermakna bagi aku.. aku harap dapat berjumpa lagi pada masa akan datang..aminn..


bukan senang nak tgkp gmbr dey all

sayang ron:)

kami di pizza hut

mereka pemalu kah?

sebok mesej awek memaseng..sigh*

canggih sgt henponnyer

mcm real sibling kn?

style korea..peace!
yang berbaju hitam namanya luqman hakim sebagai angah sebab lahir bulan 6..aku jadi along jugak sebab aku lahir bulan 5..sigh* ron pulak namanya hani amira sebagai acik sebab yang ketiga lahir bulan 8 dan yang bongsu of course la fibo a.k.a firdaus omar sebab lahir bulan 11..lambat giler..haha.. kitorang memang macam adik beradik..sangat rapat..sayang korang..

 p palang s titik bertindih aku tak dapat upload semua gambar la..lembab..hehe..ni jelah tatapan untuk semua..hehe..

7 comments:

  1. fibo x lyk jd bongsu sal dye besa sngt..haha

    ReplyDelete
  2. @mr.swift:haha..sorry dear..nt kite hangout same2 ltk lam blog okeyh?

    ReplyDelete
  3. @anis:sweet ea? aku ke luqman? komfem la den kn? haha

    ReplyDelete
  4. @anonymous:haha..betul2..beliau besar..haha

    ReplyDelete